• darkblurbg

Wonen op de Agara Hoeve

In ‘het Voorhuis’ zijn vier appartementen voor 24-uurs opvang. Er wonen mensen die om uiteenlopende redenen niet meer thuis kunnen wonen.

De doelstelling van de Agara Hoeve is om deze mensen te leren om uiteindelijk weer op hun eigen benen te kunnen staan. We stellen samen leerdoelen op met als doel om bepaalde vaardigheden aan te leren of te ontwikkelen, of om te leren met dingen om te kunnen gaan.

Elke appartement is voorzien van eigen keukenblok, douche en toilet. Er is ook een gemeenschappelijke woonkeuken waar samen koffie wordt gedronken en samen gekookt kan worden. Verder zijn er verschillende ruimtes voor ontspanning.

Je kunt het ritme van het leven op de boerderij en de seizoenen ervaren en er zinvol bezig zijn. Je kunt er jezelf zijn en jezelf ontplooien binnen je eigen mogelijkheden en wensen.

Wil je alleen op de Agara Hoeve wonen en heb je eigen werk, kom dan ook gerust eens kennis maken. Andersom gebeurt het ook dat mensen elders wonen en op de Agara Hoeve een daginvulling hebben. Het is echter wel nodig dat je een zorgvraag en een geldige indicatie hebt.

Op de Agara Hoeve kun je terecht met zowel ZIN als een PGB.

Levensvisie

Wij hebben een christelijke levensovertuiging met bijbehorende normen en waarden. We verwachten dat deze gerespecteerd worden, maar je hoeft zelf deze levensovertuiging niet te onderschrijven om bij ons te komen: iedereen is welkom!

We vinden het belangrijk dat iedereen in zijn of haar waarde wordt gelaten en gaan respectvol met elkaar om.